thumb image

szürke meleg pulóver


A képeken látható modell 172 cm magas, mellbősége 88 cm, derékbősége 63 cm, csípőbősége 92 cm. A modell egy méretben van öltözve.

Termékleírás

A képeken látható modell 172 cm magas, mellbősége 88 cm, derékbősége 63 cm, csípőbősége 92 cm. A modell egy méretben van öltözve.

Női pulóver, kardigán, mellény

A női pulóver, kardigán és mellény alkatézisének weboldala az NŐI DIVAT kategóriába tartozik, és minden nőnek segít abban, hogy megtalálja a tökéletes felsőt, ami az alakjához a legjobban passzol. Ideális választás, ha szeretnél egy trendi és stílusos megjelenést elérni, ugyanakkor kényelmes és praktikus ruhadarabokat keresel. Weboldalunk számos lehetőséget kínál, hogy megtaláld a számodra tökéletes pulóvert, kardigánt vagy mellényt. Az alkatézis segítségével meghatározhatod az alkatod jellemzőit, hogy a legjobban kiemelhesd az erősségeidet és a vonalaidat. Mérnökeink és divattervezőink összhangba hozták a legújabb divattrendeket a testalak típusokkal, így segítünk Neked a mindennapi stílusod tökéletesítésében. Weboldalunkon először választhatsz az alkatod típusa közül. Akár hosszú vagy rövid felsőt szeretnél, könnyedén megtalálhatod a célhoz leginkább megfelelő fazonokat. A következő lépésben megadhatod a testalkatod jellemzőit, például ha széles vállaid vannak, de karcsú derékkal rendelkezel, vagy ha egyenes alkatú vagy és szeretnéd optikailag kicsit dúsítani a felső testedet. A weboldalunk intuitív felülete lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen kiválaszd az alkatodnak megfelelő felsőket. Miután megadtad az alkatod adatait, a weboldalunkon számtalan stílus közül választhatsz. Legyen szó hosszú pulóverről, tépőzárral ellátott kardigánról vagy könnyű mellényről, biztosan találsz olyan darabot, ami a leginkább megfelel az ízlésednek. Emellett az oldalunkon hasznos tanácsokat és stílus tippeket kaphatsz arról, hogyan viseld ezeket a felsőket a legelőnyösebb módon. Weboldalunkra visszatérve mindig találni fogsz új kollekciókat, amelyek a legfrissebb divattrendeket követik. A választékunkat folyamatosan frissítjük, hogy mindig az aktuális divat szerint választhasd ki a tökéletes viselhető felsőket. Rendszeresen böngészhetsz új divatújdonságok között, és mindig találhatsz olyan darabot, amit még soha nem találtál meg másutt. Női pulóver, kardigán és mellény alkatézisének weboldala sok lehetőséget kínál Neked, hogy megtaláld a stílusodhoz legjobban illő felsőket. Változtasd meg a gardróbodat, és érezd magabiztosnak és divatosnak magad minden alkalomra!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Termékek

Népszerű termékek

Ezüst medál 60719
4 365 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Kedvezmény 20%
SOFIA arany női karikagyűrű karikagyűrű ZSO-129WWG
214 400 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Női elegáns póló, citromsárga
7 090 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Férfi póló feltekert ujjú, fekete márvány
5 290 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Brandit Molle First Aid Pouch Premium woodland
8 358 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben